2023-2024 BAHAR DÖNEMİ YATAY GEÇİŞ SONUÇLARI

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Meslek Yüksekokulumuz Programlarına (Not Ortalaması/AGNO) Kurumlar Arası Yükseköğretim Kurumlarından Yatay Geçiş kapsamında başvuru yapan adaylara ilişkin sonuçlar ve gerekli belgeler aşağıda belirtilmiştir.

Kurumlar arası yurt içi yatay geçiş başvurusu (not ortalaması ile) değerlendirme sonuçları için tıklayınız.

Kesin Kayıtta İstenen Belgeler (Not Ortalaması/AGNO):

1- Fotoğraf (1 Adet)

2- Öğrenci Belgesi (aslı veya elektronik imzalı)

3- Yatay geçiş ile ayrılmasına engel olmadığına dair belge (aslı veya elektronik imzalı)

4- Disiplin cezası almadığına ilişkin belge (aslı)

5- Not Durum Belgesi (Transkript) (aslı veya elektronik imzalı)

6- Eğitim-Öğretim Planı (Müfredat) ve Ders İçerikleri

7- Kimlik Fotokopisi

UYARILAR :

1- Kesin kayıtlar daha önceden akademik takvimde ilan edildiği gibi 12-14 Şubat 2024 (Pazartesi-Çarşamba) tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde (08:30-12:30 - 13:30-17:30) yapılacaktır.

2- Dilekçelerin ilgili kısımlarının doldurulmuş ve imzalanmış olması, ekleri ile birlikte (kesin kayıt ve muafiyet için) ayrı ayrı tanzim edilerek iki ayrı dosya halinde ibraz edilmesi gerekmektedir.

3- Başvuru onay durumları reddedilen öğrenciler sonuç listelerinde yer almamaktadır. Detaylı bilgiye online başvuru modülünden oturum açarak sahip olabilirler.

4- Asıl kayıt hakkı kazandığı halde kesin kayıt yapılmadığı için boş kalan kontenjanlara yedek adayların kaydı  15-16 Şubat 2024 tarihleri arasında yapılacaktır. Yedek adayların kayıt yaptırmalarıyla alakalı ilan daha sonra sitemizden duyurulacaktır.

• Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu
  • 09 Şubat, 2024