TEK DERS (ÜÇ DERS) SINAV DUYURUSU - (UZAKTAN) (29.06.2020)

YÜKSEKOKULUMUZ 2019-2020 BAHAR DÖNEMİ TEK DERS SINAVI 9 TEMMUZ 2020 PERŞEMBE GÜNÜ SAAT 14:00’DE UZAKTAN EĞİTİM YOLU İLE YAPILACAKTIR.

SINAVA KATILACAK ÖĞRENCİLERİN 6 TEMMUZ 2020 PAZARTESİ GÜNÜ MESAİ SAATİ SONUNA KADAR DİLEKÇE İLE YÜKSEKOKULUMUZA MÜRACAAT ETMELERİ GEREKMEKTEDİR.

Tek Ders dilekçesini görmek için tıklayınız...

NOT:

1- Şehir dışından başvuru yapacak olan öğrencilerimiz dilekçelerini e-mail yoluyla belirtilen tarihe kadar ulaştırabilirler. Asıllarını sınava geldiklerinde teslim edebilirler. ( E-mail: saglikmyo@alanya.edu.tr)

2-Mezuniyet aşamasında olup tek dersten aldığı notla mezun olmaya hak kazanabilecek öğrenciler bu sınava katılabilirler.

3-Pandemi döneminde yaşanan olumsuzluklardan dolayı bu döneme mahsus olarak 3 ve daha az dersi kalan öğrencilerimizin tümü başvuru yapabilir.

• 29 Haziran, 2020