2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ORYANTASYON EĞİTİMİ YAPILDI

• 24 Eylül, 2021
2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ORYANTASYON EĞİTİMİ YAPILDI

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Oryantasyon Eğitimi düzenlendi. Programda öğrencilere üniversite hakkında ve işleyişle ilgili detaylı bilgi verildi.

Program kapsamında, Yüksekokula 2020-2021 ve 2021-2022 Öğretim yılında kayıt yaptıran öğrencilere yönelik eğitim öğretim faaliyetleri, ders içerikleri, ölçme değerlendirme esasları, yönetmelik, çevrim içi dersler ve akademik takvim gibi çeşitli konularda bilgilendirmeler yapıldı. Eğitim öğretim faaliyetlerinin yanı sıra Covid19 tedbirleri ve uyulması gereken kurallar, Üniversitenin web sayfasının kullanımı, yemekhane ve kütüphane kullanımı gibi konularda da bilgilendirme yapıldı. Öğrencilerin yerleştirildikleri programlardaki hocaları tarafından yapılan oryantasyon sunumları sayesinde öğrencilerin eğitim sürecine uyum sağlamalarını kolaylaştırmak hedeflendi.
Bu bilgilendirme sunumları sonunda, eğitimine ilişkin öğrencilerin bilmek istedikleri diğer konulardaki sorular cevaplandı.