2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ORYANTASYON EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

• 22 Eylül, 2022
2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ORYANTASYON EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

"Bu yıl Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokuluna kayıt yaptırarak eğitim-öğretime başlayan öğrenciler için oryantasyon eğitimi yapıldı.

Eğitim çalışmasına akademik ve idari personelin yanı sıra öğrenciler katıldı. Etkinlikte kısa bir konuşma yapan Okul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Arife ALBAYRAK COŞAR, tüm öğrencilere başarılar dileyerek, “Üniversite dönemi, sizleri gerçek hayata hazırlama anlamında önemli bir süreç. Güzel anılar ve başarılar biriktirerek bu süreci tamamlamanızı temenni ederim. Biz bu süreçte hem akademik hem de idari personellerimiz olarak her zaman sizlerin yanında olacağız. Hepinize başarılar diliyoruz” dedi. Daha sonra üniversitemizin genel tanıtımının yapılması, Meslek Yüksekokulu web sayfası tanıtımı ve Yönetmelikleri hakkında bilgi verilmesi için Öğr. Gör. Murat Fatih KOÇYİĞİT, Bölümler, staj ve uygulamalı dersler hakkında bilgi verilmesi için Öğr. Gör. Mustafa Enes SARIK, Öğr. Gör. Dr. Onay BUDAK KAYMAZ, Öğr. Gör. Özüm ÇETİNKAYA EREN ve Öğr. Gör. Tuba Şule ÇANKAYA TOY, öğrenci kulüpleri ve Sürekli Eğitim Merkezi hakkında bilgi vermesi için Öğr. Gör. Hamiyet ECİROĞLU, Öğr. Gör. Dr. Onay BUDAK KAYMAZ ve  Öğr. Gör. Mustafa Enes SARIK konuşmalarını yaptı ve öğrencilerin sorularını cevaplandırdı."