23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı "Bir Dilek Tut" Etkinliği

• 25 Nisan, 2019
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı "Bir Dilek Tut" Etkinliği

Meslek Yüksek Okulumuz Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü Çocuk Gelişimi Programı'nın Öğretim Görevlisi Onay Budak koordinatörlüğünde hazırlamış olduğu "Bir Dilek Tut" isimli yardım projesi kapsamında Antalya'nın Korkuteli ilçesi, Yazır Köyü Fevziye Polat İlkokulunda okuyan, sosyo-ekonomik düzeyi düşük 80 çocuğumuz bir dilek tuttular.

Çocukların bu dilekleri Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü başta olmak üzere, diğer  bölümlerimizin öğrencileri ve akademik kadrosunun da desteği ile karşılanmıştır. Projemize bir çok vatandaşın yanı sıra sinema ve televizyon dünyasının sevilen bir çok oyuncusu da sosyal medya hesaplarından destek olmuştur. Karşılanan ihtiyaçlar 23 Nisan Ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramı sabahı çocuklarımızın okudukları okul ve kaldıkları çadırlar ziyaret edilerek kedilerine bizzat teslim edilmiştir.

Antalya'ya giderek çocuklarımıza hediyelerini dağıtan ve projeye destek olan Üniversitemiz öğrencilerinden "Semih Kılbıyık, İlayda Tümkaya, Esra Eriş, Sare İnce, Sena Özkan ve Kader Esmeray'a bu anlamlı desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.