Afet Bilinci Eğitimi ve Yangın Söndürme Tatbikatı

Afet Bilinci Eğitimi ve Yangın Söndürme Tatbikatı
  • 18 Nisan, 2018
Afet Bilinci Eğitimi ve Yangın Söndürme Tatbikatı

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı İlk Yardım ve Afet Bilinci Kulübü ve Antalya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü işbirliği ile organize edilen seminerde Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım Programı öğrencileri ve İlk yardım ve Afet Bilici kulübü üyelerine İl Afet ve Acil Durum Eğitim şubesi ekipleri tarafından Temel Afet Bilinci ve Yangın Bilgisi Eğitimi verildikten sonra tüm öğrencilere üniversitemiz bahçesinde birebir uygulamalı olarak yangın söndürme tatbikatı yaptırıldı.

Pogramın sonunda Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü  Öğr. Gör. Dr. Arife ALBAYRAK COŞAR ve Antalya İl Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi Müdahale Şubesi Sorumlusu Mustafa YALÇIN AFAD Eğitimlerinin 2018-2019 Eğitim öğretim yılında özellikle arama kurtarma eğitimi ve sertifika programları ile devam etmek istediklerini söyledi. Antalya İl Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi Müdahale Şubesi Sorumlusu Mustafa YALÇIN Afet durumunda İlk ve Acil Yardım öğrencilerimizle hem arama kurtarma hem de ilk müdahalede birlikte çalışacaklarını ve eğitimlerinin önemli olduğunu vurguladı.

Pogramın sonunda Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Öğr. Gör. Dr. Arife ALBAYRAK COŞAR Antalya İl Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi Müdahale Şubesi Sorumlusu Mustafa YALÇIN’a Alaaddin Keykubat Mührünü takdim etti.