ALKÜ LÖSEV FAYDA KULÜBÜ 1. GENEL KURUL VE TANIŞMA TOPLANTISI

• 22 Ocak, 2020
ALKÜ LÖSEV FAYDA KULÜBÜ 1. GENEL KURUL VE TANIŞMA TOPLANTISI

‘ALKÜ LÖSEV Fayda Kulübü’ 26 Aralık 2019’da 1. Genel kurul ve Tanışma Toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Müdürü Sayın Dr. Öğretim Üyesi Arife ALBAYRAK COŞAR, akademik personel ve kulüp üyeleri katıldı.

Kulübün Akademik danışmanı Sayın Öğr. Gör. Hamiyet ECİROĞLU Löseminin nasıl bir hastalık olduğu, LÖSEV’in kuruluş amacı ve faaliyetlerini, ayrıca ALKÜ LÖSEV kulübünü ve kulüp olarak Lösemili Çocuklar yararına yapmak istedikleri projeleri anlattı. Konuşma sonunda öğrencilerin proje ve etkinlik önerilerini aldı.

Toplantı sonunda yeni dönem yönetim kurulu seçildi. Kulübün yeni dönem başkanı Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı 2. Sınıf öğrencisi Hilal ÇELİK olmuştur. Hilal ÇELİK ve ekip arkadaşlarına bu anlamlı görevi üstlendikleri için teşekkür ederiz ve çalışmalarında başarılar dileriz.

‘Lösemili çocuklar için hepimizin yapabileceği bir şeyler olmalı… BİZE KATILIN!’