ALKÜ LÖSEV FAYDA KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİNDEN DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ ETKİNLİĞİ

• 24 Kasım, 2021
ALKÜ LÖSEV FAYDA KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİNDEN DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ ETKİNLİĞİ

ALKÜ Sağlık Hizmetleri MYO ve ALKÜ Lösev Fayda Kulübü öğrencileri, Alanya Kaymakamlığı Alanya Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürlüğü’nün 20 Kasım 2021 tarihinde ‘Dünya Çocuk Hakları Günü‘ kapsamında düzenlediği Uçurtma Şenliği’ne katılım sağladı.  Damlataş Engelsiz Halk Plajı’nda düzenlenen Uçurtma şenliğinde öğrencilerimiz stand açtılar ve çocuklar ile eğlenceli bir gün geçirdiler.

Etkinliğe aileleriyle katılan çocuklar özel palyaço, balon şov gösterileri, atölye çalışmaları ve çeşitli yarışmalara katıldılar ve keyifli vakit geçirdiler. Gökyüzüne uçurulan uçurtmalarla birlikte Damlataş Plajı adeta rengârenk oldu.

Alanya Kaymakamı Sayın Fatih ÜRKMEZER Standımızı ziyaret ederek, öğrencilerimizi tebrik etti. ALKÜ Lösev Fayda Kulübü Danışmanı Öğr. Gör. Hamiyet ECİROĞLU’na ve öğrencilerimize etkinlik için verdikleri destekten dolayı teşekkür ederiz.

Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın daha güzel bir dünyada yaşaması dileği ile…