ALKÜ LÖSEV FAYDA TOPLULUĞU 2-8 KASIM LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR HAFTASI ETKİNLİĞİ

• 02 Kasım, 2020
ALKÜ LÖSEV FAYDA TOPLULUĞU 2-8 KASIM LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR HAFTASI ETKİNLİĞİ

ALKÜ Lösev Fayda Topluluğu 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası' nda lösemi hastalığı ile mücadele eden çocuklara destek olmak ve lösemiye karşı farkındalık oluşturmak üzere ALANYUM AVM (Alanya Merkez )’de etkinlik düzenledi. Çocuk, genç,yaşlı birçok kişiye lösemi hastalığını, LÖSEV Vakfının kanser hastalarına nasıl el uzattığını, LÖSEV'in imkanlarından hastaların nasıl faydalanabileceğini aktardılar.

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası’nda “Her Çocuk Bir Kahraman” sloganı ile farkındalık yaratmayı hedefleyen LÖSEV- Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı tüm üniversitelerdeki öğrenci toplulukları ile başarılı çalışmalar yürütmüştür.

Etkinlikte görev alan öğrencilerimize, etkinlik boyunca LÖSEV standını ziyaret eden hocalarımıza ve tüm ziyaretçilerimize teşekkür ederiz.

“ # Her Çocuk Bir Kahraman "