Aşıların Tarihçesi ve Önemi, Laboratuvar Hata Kaynakları Semineri

• 13 Mayıs, 2019
Aşıların Tarihçesi ve Önemi, Laboratuvar Hata Kaynakları Semineri

SEMİNER BİLGİ

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu bünyesinde Aşıların Tarihçesi ve Önemi ile Laboratuvar Hata Kaynakları konularında 26 Nisan 2019 Cuma günü seminer düzenlendi. Turizm Meslek Yüksekokulu konferans salonunda düzenlenen seminere ALKÜ akademisyenleri, öğrenciler ve konuklar katıldı. Seminerde Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Mikrobiyoloji uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Bora DOĞAN tarafından Aşıların tarihçesi ve önemi hakkında bilgiler verildi. Ardından Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Biyokimya uzmanı Uzm. Dr. Ali GÜLER tarafından Laboratuvar Hata Kaynakları anlatıldı. Programın ardından Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Seda AVNİOĞLU Üniversitemiz mühürünü takdim etti.

Değerli katkılarından dolayı hocalarımıza teşekkür ederiz.