İLK VE ACİL YARDIM ÖĞRENCİLERİNDEN ''PARAMEDİK ANDI'' (2024)

• 31 Mayıs, 2024
İLK VE ACİL YARDIM ÖĞRENCİLERİNDEN ''PARAMEDİK ANDI'' (2024)

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ),  Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) 2023-2024 Eğitim-öğretim yılı İlk ve Acil Yardım Programı Paramedik Yemin Töreni ile mezunlarını uğurladı.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ),  Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım Programı Paramedik Yemin Töreni düzenledi. ALKÜ ALTSO Turizm MYO Konferans Salonunda düzenlenen törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet KILINÇ ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet AKIN, SHMYO müdürü Dr. Öğr. Üyesi Fatih UÇKAYA, Müdür yardımcısı Öğr. Gör. Zehra ASLAN, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı. SHMYO Müdürünün açılış konuşması ile başlayan tören öğrencilerin hazırladığı video sunumu  ile devam etti. Ardından Paramedik andı okundu ve öğrencilere diplomaları verildi.