SAĞLIK HİZMETLERİ MYO PARAMEDİK GÜNÜNÜ KUTLADI

SAĞLIK HİZMETLERİ MYO PARAMEDİK GÜNÜNÜ KUTLADI
  • 25 Aralık, 2017
SAĞLIK HİZMETLERİ MYO PARAMEDİK GÜNÜNÜ KUTLADI

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım Programının düzenlediği 1. Paramedik Günü Etkinliği ALKÜ İşletme Fakültesi Konferans salonunda yapıldı.Bağlantı

ALKÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ahmet ARSLAN, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd.Doç.Dr. M. Yalçın GÜNAL, Alanya Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Tevfik YAZAN ve üniversitemiz öğrencilerinin katılımlarıyla gerçekleştirilen etkinlikte, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu müdürü Doç. Dr. Ahmet ASLAN Paramedik adaylarına, üniversitemiz öğrencilerine ve sağlık meslek lisesi öğrencilerine paramedik eğitimi ve günü hakkında bilgiler verdi. Konuşmasına da mesleğin tanıtılmasına ve önemine vurgu yapan Doç. Dr. Ahmet ASLAN paramediklerin ve paramedik adayı öğrencilerin gününü kutlayarak, meslek hayatlarında başarılar diledi.

Yüksekokulumuz Mdr. Yrd. Dr. Arife Albayrak Coşar ve SEMİ Müdürü Öğr. Gör. Bilgin KARADEMİR önderliğinde Yüksekokulumuz paramedik öğrencilerinin hazırladığı Türk Halk Oyunları gösterisi ve paramedik öğrencilerimizden Nur Şanal ın üniversitemiz müzik kulübü öğrencileri ile hazırladığı canlı müzik performansları yoğun ilgi gördü.

Etkinliğin sonunda günün anısına Ambulans pasta kesilerek öğrencilere ikram edildi.